Tarinamme

Matkamme Kanssakulkijoiksi

Oli heinäkuun loppu 2015 Euroopan keskellä Sveitsissä. Kuin vahingossa kahden kuoroystävyksen keskustelussa ponnahti esiin sana osuuskunta. Ystävyksille syntyi visio oman näköisen luovien alojen yhteisön perustamisesta. Tämän vision he toivat mukanaan Suomeen.

Joukkoon liittyi heti kolmas ystävä. He jatkoivat idean kehittämistä ja etsivät yhteisöstä kiinnostuneita. Syksyn myötä ihmisiä alkoi liittyä mukaan viikottaisiin tapaamisiin ja pian meitä olikin koolla monien alojen osaajia. Osuuskunnan ydin alkoi kirkastua ja luovien alojen asiantuntija osuuskunta syntyi.

Talvi 2016 meni perustamiseen liittyvien asioiden selvittämisessä ja järjestelemisessä. Lopulta osuuskunta Kanssakulkijoiden perustamis kokous pidettiin maaliskuussa 2016 yhdentoista kulkijan voimin. Osuuskunnan perustamisen jälkeen aloitimme yhdessä omien palvelujen työstämisen. Nettisivut lähtivät muotoutumaan ja saimme apua toteutukseen alan työharjoittelijoilta. Kanssakulkijoiden toiminta on lähtenyt käyntiin ja jäsenien määrä jatkaa kasvuaan.

Olemme oppineet yhdessä monenlaista uutta, ystävystyneet ja tehneet työtä yhteisen asian hyväksi. Lisäksi olemme selättäneet epätoivon hetket toisiamme kannustaen, kuulleet monta elämäntarinaa ja uskoneet että yhdessä olemme enemmän. Kuljemme yhdessä kohti sinua ja muita uusia ystäviä, oi tarinamme lukija.